Aktuella konserter & biljetter

EN man som heter Owe T new

Miniturnén “En man som heter Owe Thörnqvist“
Alla föreställningar ca 2×45 min med paus.

Uppsala, Uppsala konsert och kongress 26 mars kl. 19.00.  BOKA BILJETT >

Gävle, Gävle konserthus 6 april kl. 19.00. BOKA BILJETT>

Stockholm, Rival, Mariatorget, 9 april kl. 19.00.  BOKA BILJETT>

En man som heter Owe…

THÖRNQVIST,  om det namnet nu råkar vara bekant. Om icke, så kanske ni råkar känna till en och annan melodi av denne legendariske melodisnickare och ordkonstnär. Varm Korv Boogie är en av de mest kända låtarna, men Dagny, Svartbäckens Ros, ”Rumba i Engelska parken” kommer inte långt efter…och Alptoppens Ros och Anna Kaffepanna och Loppan och….
Listan av hans svenska melodiklassiker är oändlig.

Nu dessutom i allra högsta grad aktuell genom årets succé i Melodifestivalen med egenkomponerade nya ”Boogieman blues”. Medverkar i finalen den 11 mars och fyller dagen därpå 88!

Så vid nu snart fyllda 88 friska vårar drar denne man, som heter Owe, tillsammans med sin eminenta orkester av glada spelemän åter ut på en miniturné. Och han kan inte bara skriva låtar, sjunga som en karl och spela munspel som en boogieman – han kan tala också. Berättelser och anekdoter från åren på vägarna och om livet i största allmänhet. Fortfarande lika rapp och vältajmad – en unik mix mellan musikalisk briljans och stand-up. En stor underhållare och artist av ett slag som inte tycks tillverkas längre.

 

Röster om Owe live:

”bara att lyfta på hatten för den energi och det driv som denne gentleman visar upp på scen. Imponerande.” ”Publikkontakten är så tät att man kan ta på den”
GP

“Rutinen bär, benen vevar och munspelet ligger som en droppe kvicksilver i boogiemannens händer. Publikens händer och fötter håller takten.”
VLT

”Owe Thörnqvist är en underhållare av rang”
Norrköpings Tidningar

”Thörnqvist gör inte publiken besviken”
Folkbladet

”K-märkt och utmärkt”
Helsingborgs Dagblad

”Publikkontakten är fenomenal”
Östgöta Correspondenten

Owe Thörnqvist måste upplevas”
Norrländska Socialdemokraten

”Inför ett fullsatt konserthus visar den evige rebellen Owe att han fortfarande är en artistisk kraft att räkna med” Arbetarbladet

”fantastisk femetta till föreställning”
Norrbottens-Kuriren

Facebook